Debate – Europa ar trebui sa primeasca valurile de refugiati?

Un public numeros la primul eveniment organizat de ELSA Târgu Mureș în această toamnă!

În data de 13 octombire 2015, prin intermediul departamentul Activități Academice din cadrul ELSA Târgu Mureș s-a organizat o dezbatere în cadrul căreia a fost abordată o temă interesantă și de actualitate, și anume „Statele europene ar trebui să primească valurile de refugiați”. Evenimentul a numărat mai bine de 100 de participanți dornici să audă argumentele pro și contra aduse de către concurenți.

I-am avut drept invitați pe domnul conf. Universitar Ploeșteanu Nicolae, domnul Suciu Alex, student în anul IV al Universității Petru Maior din Târgu Mureș, formând împreună echipa PRO. De cealalta parte s-au aflat doi foști studenți ai Universității Petru Maior din Târgu Mureș, respectiv domnul Palade Andrei și domnul Miron Raul.

Evenimentul a fost dedicat tuturor studenţilor, indiferent de domeniul de studii sau specializare, cât şi altor persoane interesate, având în vedere diversitatea şi utilitatea pe care a prezentat-o tema abordată. Prin acest eveniment, am reușit să oferim participanților posibilitatea de a afla informații despre un subiect de maxim interes, mai precis argumente pro și contra privind sensibilul subiect al dezbaterii.

Ideile și argumentele transmise de către concurenții celor doua echipe vor putea fi vizualizate și de catre publicul larg, întrucat la eveniment au fost prezente doua echipe de televiziune locală, și anume Antena 1 Târgu Mureș și Știi tv.

Multumim ca ați fost alaturi de noi într-un numar atât de mare la acest eveniment și vă așteptăm și la cele care vor urma, garantând bineîteles calitatea acestora !

Debate-Refugiati (2 of 28) Debate-Refugiati (3 of 28) Debate-Refugiati (7 of 28)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *